HoutrenovatieKeukens

Het zandstralen en renoveren van eiken keukens alsook eventuele andere houtsoorten. We proberen u op een eenvoudige manier uit te leggen wat de mogelijkheden zijn om de renovatie van uw keuken tot een goed en betaalbaar einde te brengen.


Trappen

We geven u graag wat informatie over het zandstralen en renoveren van uw houten trappen. Deze kunnen eiken zijn of diverse andere houtsoorten. Wij plaatsen ze terug volledig blank, waarna u kunt kiezen om eventueel een kleur op u trap te zetten. Neem gerust contact met ons op, zo kunnen we u het juiste advies geven. 


Plafonds

Ook met het zandstralen en renoveren van uw plafond of eiken balkenstructuur kunnen we u verder helpen. Onze zandstralers hebben in reeds enkele jaren expertise kunnen opbouwen omtrent het stralen van houten plafonds. Zo werken we veel in samenwerking met architecten en aannemers, maar natuurlijk ook voor particulieren.


Deuren

We bieden u graag een oplossing om uw deuren terug te zetten in hun originele staat. We geven u graag de diverse mogelijkheden omtrent de renovatie van uw eiken deuren, of deuren en omlijstingen in andere houtsoorten.


DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

056 64 84 11

0472 74 40 95

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be


 

Download
Algemene_Voorwaarden_Decapo.pdf
Adobe Acrobat document 147.2 KB