plafonds


Er bestaan verschillende manieren om eiken plafonds alsook plafonds bestaande uit andere houtsoorten te décaperen. Bij DECAPO doen wij dit door te stralen. Dit heeft als voordeel dat wij zo relatief snel kunnen werken waardoor u niet te veel last van onze aanwezigheid zal merken. Zo trachten we steeds proper en voorzichtig te werken bij u thuis. Het stof die dan nog vrijkomt, vaak van het hout zelf, houden we dan tegen door uw ruimte goed af te plakken. Op het einde van de opdracht stofzuigen wij logischerwijs uw ruimte met een industriële stofzuiger. Op deze wijze trachten wij uw huiselijke levenssfeer zo weinig mogelijk te verstoren.

 

De nabehandeling kunnen wij natuurlijk ook voor u doen. Er zijn vele mogelijkheden zoals beitsen, plaatsen van olie of een combinatie van de twee. Voor de behandeling van plafonds of houten of eiken balken kiezen wij meestal voor beitsen in combinatie met een laag matte vernis. Sommige klanten verkiezen echter het plafond niet na te behandelen. Dit kan natuurlijk ook, maar het nadeel hiervan kan zijn dat u uw plafond niet makkelijk kan afwassen met bv een vochtige doek. 

 

Eventueel kunnen wij ook een behandeling tegen houtworm voorzien.

 

Wenst u meer informatie hieromtrent, of verkrijgt u graag een vrijblijvende offerte voor uw plafond, neem dan gerust met ons contact op. 


DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

056 64 84 11

0472 74 40 95

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be


 

Download
Algemene_Voorwaarden_Decapo.pdf
Adobe Acrobat document 147.2 KB