Wat doen we?Zandstralen

Zandstralen is het middel bij uitstek voor het renoveren van houten meubelen of schrijnwerk. Door deze techniek krijgt uw trap, keuken of meubel hun oorspronkelijke karakter terug. Daarna heeft u de keuze om de houtkleur te behouden of te behandelen met een beits / olie en/of vernis. 


Korund stralen

Vanaf heden gebruiken wij enkel en alleen korund als straalmiddel. Korund heeft als voordeel dat er minder stof vrijkomt dan bij zandstralen, wat aangenaam werken is, zeker op locatie. Ook levert korund een mooie kwaliteit af en is het gezonder voor het milieu en onze medewerkers.


Luchtgommen

Bij gommen of luchtgommen verwijderen we onder zachte druk beits, vernis of verf van uw meubelen, trappen en keuken. Het gommen gebeurt eigenlijk, in tegenstelling tot wat vaak gezegd wordt, met exact dezelfde machines als bij zandstralen. 


Logen

Bij logen wordt verf verwijderd van deuren, meubels en alle andere houtstructuren die verplaatsbaar zijn. Ze worden ondergedompeld in een chemisch bad, die de verflagen uiteindelijk zal verwijderen. In tegenstelling tot zandstralen wordt hier geen kracht gebruikt.


DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

056 64 84 11

0472 74 40 95

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be


 

Download
Algemene_Voorwaarden_Decapo.pdf
Adobe Acrobat document 147.2 KB