Korund stralen


Bij DECAPO gebruiken wij alleen nog maar korund als straalmiddel. Dit omdat het veel efficiënter is in gebruik dan het stralen met zand en het garant staat voor de beste kwaliteit. 

Dit komt omdat korund een fijnere en hardere korrel is, waardoor we in staat zijn uw meubelen op een lagere druk te stralen. Hierdoor zijn wij in staat van gladdere afwerkingen af te leveren met véél minder kans op het beschadigen van uw hout.  

 

Daarnaast heeft korund als voordeel dat er minder stof vrijkomt dan bij zandstralen, wat aangenaam werken is, zeker op locatie. Alsook is het gezonder voor de persoon die de werken uitvoert en het milieu. 

 

Deze optelsom aan voordelen heeft ons ertoe gebracht om resoluut te kiezen voor korund. En dit desondanks de hogere kostprijs. De betere kwaliteit in afwerking en de gezondheid van onze medewerkers zijn voor ons voldoende als meerwaarde, waardoor we de hogere kostprijs dan ook NIET doorrekenen naar onze klanten. 

 

Wilt u graag de kostprijs voor het korund stralen van uw meubel, keuken, deuren of andere houten structuren? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvende prijsaanvraag. 


DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

056 64 84 11

0472 74 40 95

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be


 

Download
Algemene_Voorwaarden_Decapo.pdf
Adobe Acrobat document 147.2 KB