Zandstralen


Door middel van zandstralen kunnen wij uw houten meubelen, trap, eetplaats en plafond ontdoen van zijn bestaande, vaak donkere, kleur. Wij bezorgen het hout zijn oorspronkelijke glorie terug en laten zo uw meubelen terug stralen als nooit tevoren. 

 

Er bestaan naast zand verschillende soorten straalmiddelen. Echter hebben wij bij DECAPO beslist om vanaf heden enkel en alleen maar met korund te stralen. Dit omdat korund garant staat voor een betere kwaliteit. Het is een fijnere korrel die, in tegenstelling tot zand, ervoor zorgt dat uw meubel niet tot weinig beschadigd wordt. Korund is daarnaast ook veel beter voor het milieu en de gezondheid van onze medewerkers. Dit komt omdat korund een mineraal is die niet splijt en er zo geen tot weinig stof vrij komt, wat op zijn beurt dan weer netter werken is. 

 

De enige reden waarom men nog vaak voor zand kiest als straalmiddel, is de kostprijs. Bij DECAPO zijn wij er ons van bewust en hebben er dan ook resoluut voor gekozen om de hogere kostprijs van korund NIET door te rekenen aan onze klanten. De betere kwaliteit van afwerking en de gezondheid van onze medewerkers zien wij als een voldoende meerwaarde.

 

Ieder straalmiddel heeft zijn specialiteit en kenmerken. Echter blijft zandstralen nog steeds een handenarbeid, waarbij de straler bepaalt hoeveel product er vrijkomt en onder welke druk. Dit in combinatie met kennis van de houtsoort, is essentieel. Vandaar is er een plaatsbezoek in onze service inbegrepen, zodanig dat we u kunnen voorzien van het juiste advies. 

 

Bij DECAPO bieden wij u graag onze expertise en ervaring aan om uw meubelen, trap, plafond en keuken te zandstralen aan een eerlijke prijs. 

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvende een offerte aan!DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

056 64 84 11

0472 74 40 95

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be


 

Download
Algemene_Voorwaarden_Decapo.pdf
Adobe Acrobat document 147.2 KB