Recente werken


Hieronder vindt u een breed overzicht van al onze reeds verwezenlijkte werken. Door op de foto te klikken kunt u deze vergroten. Een werk gezien die u ook wil laten uitvoeren? Contacteer ons dan gerust vrijblijvend.

 

U bent ook steeds welkom in ons atelier te Avelgem voor verdere uitleg, het bekijken van stalen en/of afgewerkte meubelen van klanten. 


 

Hier ziet u een prachtig voorbeeld van een meubelrenovatie door het team van DECAPO. U kunt duidelijk het verschil zien tussen de oude donkere kleur en het frisse gezandstraalde hout.

 

 


 

Een sublieme renovatie van een trap door het team van DECAPO. De klant koos hier om de oorspronkelijke houtkleur te combineren met een witte lakbeits.

 

 


 

Bij DECAPO renoveren wij hoofdzakelijk meubels. Hier kunt u een voorbeeld zien van een tafel, kast en een formidabele barkast, die gezandstraald is en erna met een lichte beits behandeld en vernist. 

 

 


 

Een keukenrenovatie door het team van DECAPO. Zandstralen van alle kasten, waarna ze behandeld zijn met een matte vernis en gekleurd met een witte lakbeits. 

 

 


 

Zandstralen en renoveren van enkele stoelen. Op de foto's hiernaast kunt u duidelijk het verschil zien tussen een stoel die gestraald is en het origineel. Hierna kan de klant kiezen in eender welke kleur hij deze laat behandelen. 

 

 


 

Bij DECAPO stralen en renoveren wij ook deuren. Hier kunt u perfect het verschil zien tussen een deur die wel en niet gestraald is. 

 

 


 

Een renovatie van een eetplaats door DECAPO. Zandstralen en behandelen van een dressoir, barkast en tafel. 

 

 


 

 

Bij DECAPO renoveren wij ook plafonds. Hier hebben wij de houten balken gestraald en erna behandeld met een lichte olie.

 

 


Bij DECAPO krijgen wij heel vaak de vraag om trappen te renoveren, te stralen en na te behandelen. Hier kunt u een verwezenlijking zien waarbij een trap eerst werd gestraald met korund en erna dubbel vernist en behandeld met een witte lakbeits. 

 

 


 

Ook metalen poorten behoort tot één van de mogelijkheden om te zandstralen. Erna kan er perfect gekozen worden om ze te behandelen. 

 

 


Een versleten vitrinekastje werd volledig gestraald en gerenoveerd door het team van DECAPO. Erna werd er een witte lakbeits op geplaatst. 

 

 


 

De renovatie van een prachtige vitrinekast. Eerst gestraald en erna behandeld met een licht witte beits. 

 

 


 

Ook uw tuinmeubelen kunt u door DECAPO laten zandstralen. We behandelen ze en geven ze terug een frisse look. 

 

 


 

 

Een voor en na foto van enkele caféstoelen. 

 

 


 

 

Een origineel werk door DECAPO. Zandstralen van enkele schommelstoelen. 

 

 


 

 

Klein bureautje die door ons werd gestraald en behandeld met een licht witte beits. 

 

 


Een prachtig gerenoveerd schoolboord door het team van DECAPO. De omkadering werd gestraald en behandeld. Alsook werd er een nieuwe krijtlaag aangebracht.


 

Een meubelrenovatie door het team van DECAPO. Een oude dressoir die door ons gestraald werd en behandeld met een naturelle olie en matte vernis.

 

 


 

Een traprenovatie uitgevoerd door DECAPO. Op de foto's kunt u duidelijk zien hoe de trap zijn  donkere kleur verliest door het stralen. Zo krijgt uw interieur een frisse, maar toch landelijke look.

 

 


 

Zandstralen van een barkast, waarna deze behandeld is met een naturelle olie. 

 

 


 

Renovatie van een trap in Ooiegem. Zandstralen en erna behandelen met een licht witte olie. Zo kwam de trap terug in harmonie met de bakstenen muur. 

 

 


 

Renovatie van een barkastje, waarbij we de oude donkere kleur verwijderen door middel van zandstralen en erna behandelen met mat vernis en een naturelle olie. 

 

 


 

Zandstralen van een armstoel en een tafel. Beiden zijn achteraf behandeld met een vernis en een naturelle olie.