Renoveren en zandstralen van deuren


Bij de renovatie van deuren is veel afhankelijk van de staat waar de deuren zich in bevinden, alsook de houtsoort. Er zijn veel manieren om deuren te ontdoen van hun huidige vernis, beits of verflaag, zoals manueel décaperen, logen in een chemisch bad, zandstralen of luchtgommen. Wij gaan steeds na wat de beste oplossing is voor elke deur en elke houtsoort.

 

Naast de deur kiezen we er bij DECAPO steevast voor om ook de omlijsting en deurkader mee te nemen naar ons atelier (tenzij anders gewenst). Zo moet u zich geen zorgen maken om stof en wordt alles achteraf door onze stielmannen zorgvuldig teruggeplaatst. Ook het beslag, zoals klinken en sloten, worden gedemonteerd alvorens de deur te stralen. Zo is er geen kans op kleurverschil, wanneer men op een later tijdstip ander beslag plaatst. Ook uw originele deurklinken en sloten kunnen wij voorzien van een nieuwe en eigentijdse lak.

 

Voor de nabehandeling van deuren zijn er veel mogelijkheden, zoals het plaatsen van een beits, een olie of een combinatie van de twee. U kunt hiervoor steeds langskomen in ons atelier om een staal op uw deur te bezichtigen. Bij DECAPO worden deuren zodanig afgewerkt dat u ze kan onderhouden en schoonmaken met louter een vochtige doek, dit door onze eindbehandeling met een sterke matte twee componenten vernis.  

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende prijsaanvraag. 


DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

0479 33 62 29

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be