RENOVEREN EN ZANDSTRALEN VAN Plafond / balken


Er bestaan verschillende manieren om uw plafond of houten balkenstructuur te ontdoen van hun vaak donkere kleur. Bij DECAPO doen we dit door zacht en fijn te zandstralen. Hierbij gaan onze stielmannen steeds op zoek naar de juiste druk om te stralen. Op deze wijze heeft u een kwalitatief en glad resultaat. 

 

Plafonds en balken kunnen we logischerwijs enkel ter plaatse stralen. Echter plakken wij telkens alle ruimtes goed af. Het stof die dan vrijkomt, vaak van het hout zelf, blijft zo geconcentreerd in één ruimte. Het is dus van cruciaal belang om schilderwerken uit te stellen tot we klaar zijn. Op het einde van de werken stofzuigen we de ruimte en zorgen we ervoor dat alles proper achtergelaten wordt. 

 

Ook voor de nabehandeling kunt u bij ons terecht. De mogelijkheden zijn legio, zoals het plaatsen van een olie, een beits of een combinatie van de twee. Sommige klanten kiezen soms om het plafond niet te behandelen. Deze mogelijkheid bestaat, maar het nadeel hiervan kan zijn dat u uw plafond niet makkelijk kan onderhouden.

 

Ook een behandeling tegen houtworm kunnen wij voorzien.

 

Wenst u meer informatie hieromtrent of verkrijgt u graag een vrijblijvende offerte voor uw plafond, neem dan gerust met ons contact op. 


DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

0479 33 62 29

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be