RENOVEREN EN ZANDSTRALEN VAN Trappen


Sinds jaar en dag zijn we bij DECAPO gespecialiseerd in het renoveren van trappen. We hebben alle mogelijke behandelingen uitgetest om de bestaande beitsen, vernissen en verflagen te verwijderen, alsook om uw trap een nieuwe en moderne look te geven. 

 

Er zijn diverse manieren om trappen bestaande uit eik of andere houtsoorten te ontdoen van hun huidige toplaag. Bij DECAPO gaan we eerst met professionele producten manueel de trap ontdoen van lijm- en verfresten. Dit doen we om een zo zacht mogelijk resultaat te bekomen. Daarna gaan we zeer fijn stralen, waarbij onze stielmannen voor elke trap afzonderlijk op zoek gaan naar de juiste druk. Op deze wijze staan we bij DECAPO garant voor het allerbeste en zachtste resultaat. Om stof en beschadiging te voorkomen plakken we steevast de ruimtes goed af, echter is het van cruciaal belang om schilderwerken uit te stellen tot wij klaar zijn met stralen, dit door de grote hoeveelheid stof tijdens de werken. 

 

Ook voor de nabehandeling zijn er diverse mogelijkheden, zoals het plaatsen van beitsen, een olie of een combinatie van de twee. Gewoonlijk werken we de trappen af met slijtvaste (anti-slip) matte twee componenten vernis.

 

Indien u verdere uitleg op maat of een vrijblijvende prijsofferte wenst, contacteer ons gerust.


DECAPO bvba

Nijverheidslaan 7

8580 AVELGEM

0479 33 62 29

BTW: 0671 974 824

info@decapo.be